Fotsporene i sanden!

Heisann folkens! 
Mange av dere har sikkert hørt eller lest denne før.
Om bare noen dager drar jeg på misjonsreise og jeg gleder meg noe helt utrolig mye. Sykt!


Fotsporene i sanden:
En natt drømte jeg at jeg gikk sammen med Herren på en strand. Mens vi gikk der, kom mange bilder fra livet mitt til syne som lysglimt på himmelen over oss.I hvert av bildene så jeg avtrykk av føtter i sanden.I bildene av de gode stundene kunne jeg tydelig se avtrykket av to par føtter som gikk ved siden av hverandre.Men i de vanskelige stundene, da jeg hadde det vondt og var redd, eller var fylt av sorg og mismot, var det bare ett par fotavtrykk i bildet.Dette forstod jeg ikke, så jeg sa til Herren: Du lovte meg, Herre, at hvis jeg fulgte deg, ville du alltid gå sammen med meg. Men da livet mitt var aller vanskeligst, var det bare ett par fotspor å se. Hvorfor var du ikke hos meg da jeg trengte deg aller mest?Herren svarte: Mitt kjære og dyrebare barn! Jeg elsker deg og ville aldri forlate deg. De gangene det bare var ett par fotspor i sanden, det var da jeg bar deg i armene mine.

Jeg syns denne er utrolig bra,for den gir svaret på spørsmålet jeg ofte får av folk! "Hvor er Jesus da jeg trenger Han mest?" Selv om Jesus bar deg, hadde han ikke lukket øynene dine,så du opplevde fortsatt tunge ting, men Jesus var med deg! 
Og det kan jo hende at den tiden vi regner som tung og trist hadde vært dårligere om vi ikke hadde hatt Jesus med oss! Det velger i alle fall jeg å tro!

Natta - Gud velsigne dere!
Jenny!

3 kommentarer

simone

24.jul.2010 kl.01:48

Hei ! :)

Jeg har en spørrerunde på bloggen, så du må gjerne spørre meg om noe !

Jeg er innpå bloggen din stadig vekk, men dette er min første kommentar ! :)

Elise Hanstveit

24.jul.2010 kl.01:49

kjempe fin blogg :)

Marthe

24.jul.2010 kl.01:49

Jeg elsker den der så sykt!!!! <3

Skriv en ny kommentar

hits